fbpx

Hoe personaliseer je cocktails?

Het terrasseizoen komt eraan en of de horeca nu open is of niet; het betekent wel dat mensen weer massaal cocktails willen drinken. Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw cocktails eruit springen?

Download de TIPPR-app?Zorg ervoor dat jouw cocktails herkenbaar zijn. Consumenten moeten jouw cocktails gaan onderscheiden van de concurrenten. Hoe kan je dat doen?

  • Ice Stamp
    Maak jouw cocktail uniek. Je kan gebruik maken van gepersonaliseerde messing Ice Stamps. Deze stamps maken het mogelijk om jouw logo, boodschap of naam in ijsblokjes te smelten.

Dit kan al binnen 3 tot 5 seconden en daardoor ben je niet veel meer tijd kwijt dan voorheen. Leg het ijsblokje boven op de cocktail als een echte eyecatcher.

  • Chef’s special Cocktail
    Maak een speciale cocktail die weinig restaurants aanbieden. Veel restaurants hebben Espresso Martini of Gin-Tonic op het menu staan.

Dat zijn natuurlijk belangrijke basis cocktails maar kies ook een bijzonder recept die jouw restaurant het lekkerste kan maken. Zie het als een chef’s special. Bekijk bijvoorbeeld eens ons artikel over Poncha.

  • Mini cocktails
    Cocktails zijn duurder dan een glas wijn of een biertje. Maak het mogelijk om jouw cocktail ook in kleiner glas aan te bieden.

Zo kan de consument eerst proeven of de cocktail naar wens is en dan bestelt hij/zij daarna misschien wel een grotere.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.