fbpx

Het nieuwe uitgaan: ‘Aaan tafel!’

Dit artikel verder lezen in de app?Ondanks de nieuwe maatregelen, is het nog steeds mogelijk om je gasten een leuke avond uit aan te bieden. Misschien niet op de manier hoe iedereen gewend is, maar we zien dat het uitgaansleven rustig een start aan het maken is. De nachtclubs moeten helaas hun deuren nog gesloten houden, maar gasten kunnen wel weer (overdag) terecht bij hun favoriete kroeg, concert en/of festival. De oplossing; aan tafel. Bij vele horecaondernemers kunnen gasten een tafel reserveren en op deze manier toch, op een verantwoorde manier, ‘uitgaan’.

Zo heeft bijvoorbeeld het bekende festival Thuishaven in april en mei een ‘drive-thru’ festival georganiseerd. Hierbij konden bezoekers met hun auto genieten van live dj’s en een hapje en drankje bestellen. Momenteel is het terrein veranderd in een terras waar bezoekers een tafel kunnen reserveren en kunnen genieten van de muziek.

Ook het festival Pleinvrees heeft een alternatief gevonden. 13 september hebben ze hun eerste aan tafel festival gegeven, met succes. Ze hadden twee verschillende shifts aangeboden van 12:00 tot 17:00 uur en 18:30 en 00:00 uur, met een verschillende line-up. Het was mogelijk om met een groep van 4 tot 6 personen een tafel te huren.

Een heel ander voorbeeld is De Amsterdamse Zomer, een intieme zomer concertreeks in het Olympisch stadion met Nederlandse artiesten. Waarbij juist de persoonlijke ervaring centraal stond. In totaal konden er 200 gasten dagelijks naar verschillende concerten toe, waar iedereen aan tafels kon genieten van de muziek.

Je ziet allerlei ondernemers met leuke en creatieve ideeën komen. Je hoeft nu natuurlijk niet direct een festival te beginnen met jouw horecaonderneming, vooral niet als dit niet bij jouw doelgroep past. Maar er zijn nog veel andere opties die je je gast kan aanbieden, zodat zij weer een dag/avond op stap kunnen.

Benieuwd naar onze tips? Download de TIPPR app.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Aan de slag met Digital Selling!

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Besteed je tijd aan dingen...

Aan de slag met Social Selling!

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Afgelopen maandag was de Digital...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!