fbpx

Lekkere vegan sauzen! – Hela

De afgelopen 2 jaar is het aantal vegetariërs (inclusief veganisten) in Nederland met 50 procent gegroeid. Naar schatting zijn er 261.000 mensen in Nederland volledig vegan, begin 2020 waren dit er naar schatting maar 121.000.

Download de TIPPR-app?



Veel horecazaken spelen in op deze trend. Een vegaburger toevoegen aan je menukaart naast de ‘gewone’ burger. Een vegan borrelplank en een ‘gewone’ borrelplank. De horeca is steeds bewuster bezig met de vegan trend.

Belangrijk om bij je vegan gerechten ook een vegan saus toe te voegen. Hela heeft deze vegan snacksauzen om de gerechten nóg smakelijker te maken. De Hela snacksauzen zijn zowel gluten als lactosevrij en passen ook prima bij een niet vegan gerecht.

De vegan snacksauzen van Hela hebben een breed assortiment:

  • Hela Wasabisaus met Mierikswortel: bij vis, sushi of een vegetarische Poké bowl.
  • Hela Jalapeñosaus Pittig: bij Mexicaanse gerechten, gegrild vlees, op een vegetarische burger of bij de nacho’s.
  • Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden: bij gegrild vlees en gyros, vegetarische gerechten of bij de barbecue.
  • Hela Cocktailsaus met Bruschetta Kruiden: bij vis of garnalen, barbecue gerechten of bij gegrilde kip of groenten.  
  • Hela Burgersaus met Stukjes ui: bij garnituur van groenten, gegrild en gebakken vlees
  • Hela Dillesaus met Citroen: bij vis, salade, vlees of gevogelte
  • Hela Sweet Chilisaus met Chilipeper: bij diverse snacks en oosterse gerechten

Serveer de Hela Snacksauzen bij je gerechten en verras jouw gasten. 

Volg Hela op social media @hela_professional. Voor meer informatie kun je gaan naar www.hela.nl of kom direct in contact via: info@helaspice.com.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

Terras vol Spritz

Je kent het wel, één gast besteld een Aperol Spritz en daarna ben je de hele dag bezig met het maken van Aperolletjes voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.