fbpx

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ – Hela

Met Hela Lokaal ondersteunt Hela lokale ondernemingen door hun ‘signature’ saus recepten onder het Hela merk te introduceren in de regio.

Download de TIPPR-app?



Vanuit de visie ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’ introduceerde Hela vijf nieuwe sauzen met allen een unieke smaak gekoppeld aan een onderneming uit de regio.

Hela Zwarte Kers-Mandarijnsaus

Hela Zwarte Kers-Mandarijnsaus is een zoete saus met zwarte kers, mandarijn en Hela Kruiden Ketchup Curry. Hela Zwarte Kers-Mandarijnsaus is in samenwerking met restaurant Chez l’Hêtre ontwikkeld.
Tip: lekker bij wild, gevogelte, vlees, dessert, ijs, brie en andere kaassoorten.


Restaurant Chez l’Hêtre in Venlo was in 2019 de allereerste Hela Ambassadeur. In het restaurant kun je een frikandel speciaaldessert bestellen die wordt geserveerd met deze heerlijke saus.

Hela Zwarte Kers-Mandarijnsaus: Restaurant Chez l’Hêtre
Hela Zwarte Kers-Mandarijnsaus: Restaurant Chez l’Hêtre

Hela Doedelssaus

Hela Doedelssaus is een romige, vegan saus met mosterdzaden. Hela Doedelssaus is in samenwerking met Broodjeszaak Doedels ontwikkeld.

Tip: lekker bij broodjes, tosti’s, gebakken vis of bitterballen.

Broodjeszaak Doedels heeft vestigingen in Roermond en Weert en staat al jaren bekend om haar Broodjes Doedels mét Doedelssaus. 

Hela Doedelssaus: Broodjeszaak Doedels
Hela Doedelssaus: Broodjeszaak Doedels

In totaal brengt Hela vijf sauzen op de markt:
– Doedels saus
– Zwarte Kers-Mandarijn saus
– Nocroni saus
– Piccalilly saus
– Gnokkie saus

Klik hier om meer te lezen over alle sauzen en voor de verkrijgbaarheid van de lokale sauzen.

Gela sauzen

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg