fbpx

GROOTMOEDERS STOOF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 15-03-18

#TIP – Wie is er niet mee opgegroeid, de geur van een heerlijke stoof op het fornuis. Toch zie je de stoof tegenwoordig niet zo snel meer op de menukaart staan. Dit komt mede doordat het bereiden van een goede stoof ontzettend veel tijd kost en meestal de hele nacht op moet staan. Vaak lastig, in de keuken van een horecazaak. Neven Food biedt daarvoor de oplossing. Met moderne kooktechnieken evenaren zij de kunst van dit oude ambacht. De stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard. Met minder tijd en meer keuzevrijheid door toevoeging van verse groenten staan de lekkerste stoofgerechten in een handomdraai op tafel bij je gasten! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Dutch Hard Seltzer – Bozu Vodka Soda

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Bij Bozu Beverages vonden ze...

Actieve houtskool: Function in Food

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Waarom het ‘actief’ heet? Dat...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!