fbpx

Goed werkgeverschap trekt medewerkers aan !

In de horeca is het moeilijk om horecapersoneel te vinden en even moeilijk om ze te binden en te boeien. Goed werkgeverschap zorgt ervoor dat je personeel langer kan behouden. Hierbij is het belangrijk dat je overkomt als een betrouwbare werkgever.

Download de TIPPR-app?Omdat medewerkers het gezicht van jouw horecaonderneming zijn en elke dag het verschil maken is het belangrijk om risico’s te voorkomen en ze goed te verzekeren indien er een ongeval zou plaatsvinden op het werk.

Dit straalt professionaliteit uit naar je medewerkers en zorgt ervoor dat ze loyaler zijn, je investeert tenslotte in ze.

Maar hoe zit dat bijvoorbeeld met jouw stagiairs of uitzendkrachten, zijn deze dan ook verzekerd?Wat gebeurt er wanneer er ongeluk ontstaat op het werk?

Als werkgever bent je wettelijk aansprakelijk en verplicht voor een goede oplossing te zorgen. Zelfs als je er, in het kader van de zorgplicht, alles aan hebt gedaan om een veilige werkomgeving te creëren en de situatie te voorkomen.

Centraal Beheer heeft jaren ervaringen hierin en denkt graag mee over werkgeverschap & aansprakelijkheid op de werkvloer. Zorg dat je het goed op orde hebt en ervoor zorgt dat je bekend staat als een betrouwbaar werkgever.

Klik hier of neem contact op met John Winkel  06-22764742  of mail naar John.Winkel@achmea.nl als je vragen hebt over goed werkgeverschap in de horeca.

Centraal Beheer

  • In één keer verzekert van de meeste werkgeversrisico’s rondom ongevallen van medewerkers.
  • De eerste uitkering vindt meestal binnen 2 maanden plaats, op basis van de werkelijke schade.
  • Geen juridisch getouwtrek over de aansprakelijkheid.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.