fbpx

Gastrobar STER aan het woord

Deze keer kijken we mee met Gastrobar STER. Ze zijn 21 maart 2019 begonnen met het restaurant. Mede dankzij eerdere samenwerking met Walraven Sax en hun hulp bij de opstart zijn we gelijk samen verder gegaan! 

Download de TIPPR-app?



Open de TIPPR-app om de meest recente samenwerking van een horecazaak met Walraven Sax te bekijken. Lees verder om over Gastrobar STER te lezen.

“We zijn een gastrobar dus de focus ligt op goed culinair eten en dat met mooie wijnen of een lekkere cocktail. Populaire wijnen bij ons zijn vooral de Toscaanse wijnen (Frescobaldi).

We zijn zelf ook fan van deze streek in Italië en kiezen daarom veel van deze wijnen bij onze gerechten. Hiernaast verkopen we veel Trimbach Riesling en Schlumberger Grüner Veltliner. Mooie frisse stijlen die passen bij de stijl van onze gerechten. 

Toen de aankondiging kwam dat groepen groter dan 100 mensen niet meer mochten, kregen wij al veel afzeggingen. Toen hebben wij gelijk die mensen aangeboden om een menu af te halen of thuis te laten bezorgen. Na de intelligente lockdown op 15 maart 18.00uur hebben we direct ook de reserveringen die er stonden als take away verkocht. 

Wij zijn heel erg blij dat we toch iets kunnen doen. Mensen willen toch iets blijven vieren en wat is er leuker dan genieten met een lekker gangen diner!

We doen i.v.m. het virus geen shared dining. Dit is vanaf het begin ons concept geweest, maar ook na de crisis zullen we voorzichtig moeten blijven met het ’sharen’. Gelukkig kennen mensen onze mooie gerechten en is het sharen geen vereiste.”

Wil je meer weten? Klik dan hier.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.