fbpx

Dé kroket op sterrenbrood

Wat is sterrenbrood nou eigenlijk? Een heerlijk broodje in een sterrenrestaurant? Of is het letterlijk een broodje van sterren?

Tijdens de feestdagen verwachten gasten altijd net iets meer van het eten. Een simpele snack is leuk maar probeer eens de Bourgondiër kroketten van Van Geloven op sterrenbrood. Direct een ster te pakken!

Een Bourgondische kroket op een broodje van sterren. Heerlijk voor de feestdagen. Eventueel kan ook een ander vormpje gebruikt worden dan de ster, denk aan een kerstboom of rendier.

Gasten kunnen dit heerlijke gerecht met jou ingrediënten thuis bereiden. Het enige wat jij moet doen in het in een bezorgbox doen. Daarnaast is dit voor de feestdagen een leuk alternatief voor de take away!

Benodigdheden kroket op sterrenbrood

  • Bourgondiër kroketten
  • 1 wit brood
  • Handje rucola
  • Roomboter
  • 1 vijg
  • 1 takje tijm
  • Groene mosterd (tuinkruiden)
  • Uitsteek vorm in een figuurtje (ster/rendier/kerstboom) 12-15 cm
  • Spuitzak

Bereiding

  1. Bereid de kroket zoals beschreven op de verpakking.
  2. Vervolgens zet je de oven aan op 180 graden. Leg twee sneeën brood in de oven voor 2-3 minuten, zodat ze worden geroosterd.
  3. Vervolgens haal je het brood uit de oven en steek je het kerstfiguur in het brood, zodat je brood hebt in de vorm van een ster.
  4. Snijd dan de vijg in vier stukken en knip de tijm tak door de helft.
  5. Leg het brood op een mooi bord of bakje met als eerst rucola en daarop de kroket.
  6. Maak het af met 1 stukje vijg en een takje tijm.
  7. Tot slot doe je de groene mosterd in een spuitzak en serveer je een dotje mosterd op het bord.
  8. Je sterrenbrood met de kroketten is klaar om geserveerd te worden.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg