fbpx

EXTRA BRUT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EXTRA BRUT

 

Donderdag: 26-07-18

#TIP: EXTRA BRUT: de champagne dosage a.k.a. de kleine hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan champagne, biedt evenwicht aan de natuurlijke zuren en benadrukt het fruit. Welke champagne is nu zoet en welke is super droog?

  • Brut Zero – geen suiker toegevoegd
  • Extra Brut – 0-6 gram suiker
  • Brut – minder dan 12 gram suiker
  • Extra-Sec – 12-17 gram suiker
  • Sec – 17-32 gram suiker
  • Démi-sec – 32-50 gram
  • Doux – meer dan 50 gram suiker

Voor meer champagne inspiratie check de tippr app #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.