fbpx

ENVIRONMENT & EVENTS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#ENVIRONMENT & EVENTS

 

#Maandag: 30-07-18

#TIP – ENVIRONMENT & EVENTS: het grootste milieuprobleem bij events is afval. Peuken, bekers en bakjes van duizenden bezoekers veroorzaken in korte tijd heel veel afval. TIP 1: Werk met statiegeld. TIP 2: Plaats genoeg afvalbakken en maak er misschien nog iets grappigs of moois van. TIP 3: Verkoop vintage kleding/producten. Zo wordt alles een stuk milieuvriendelijker én echt vintage – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

 

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.