fbpx

EASTER EMPANADA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EASTER EMPANADA

 

Vrijdag: 22-03-18

#TIP – Met Pasen in aantocht is het een perfect moment weer eens een leuke snack voor op de brunchtafel te tippen. Viva de Empanada! Een Empanada is eigenlijk niks anders dan een Spaans deegflapje met een warme hartige vulling. Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperig troostend effect. Verras je gasten met deze simpele snack. Wat dacht je van een vulling met pompoen, kip en rozemarijn? Daar eet je je vingers bij op! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app  fotocredits: culy

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.