fbpx

EASTER EMPANADA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EASTER EMPANADA

 

Vrijdag: 22-03-18

#TIP – Met Pasen in aantocht is het een perfect moment weer eens een leuke snack voor op de brunchtafel te tippen. Viva de Empanada! Een Empanada is eigenlijk niks anders dan een Spaans deegflapje met een warme hartige vulling. Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperig troostend effect. Verras je gasten met deze simpele snack. Wat dacht je van een vulling met pompoen, kip en rozemarijn? Daar eet je je vingers bij op! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app  fotocredits: culy

  


Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.