fbpx

DUURZAAMHEID

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DUURZAAMHEID

 

Zaterdag: 26-05-18

#TIP – DUURZAAMHEID ACHTER DE BAR: Een van de grote thema’s in de bar industrie is Duurzaamheid. Hoe kan een cocktail bar niet alleen beter met het milieu omgaan, maar ook nog eens betere marges behalen en een positief signaal afgeven? Zo kan je al denken over “sustainable” ijs, cocktails zonder ijs wat leidt tot minder waterverbruik. Of geen plastic rietjes meer aan te bieden, 6% van het zwerfafval in Nederland komt van rietjes. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@www.tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.