fbpx

DRY AGED MEAT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DRY AGED MEAT

 

Donderdag: 10-05-18

#TIP –  Je ziet het steeds vaker, een restaurant met een mega grote glazen kast waar verschillende delen rauw vlees van verschillende soorten dieren aan een grote vleeshaak hangen. De één vind het minder smakelijk dan de ander. Maar laten we wel wezen, het trekt wel aandacht! Deze glazen kasten worden rijpingskasten genoemd. Volgens verschillende slagers is gerijpt vlees, het dry aged vlees de toekomst. Er wordt beweerd dat diverse soorten vlees lekkerder van smaak zijn als ze enige tijd kunnen rijpen. Een innovatie om over na te denken! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg