fbpx

Meer succes behalen met gezonde items: 3 tips

Vanzelfsprekend mag de gast bestellen wat hij/zij wil. Maar hoe verleid je deze naar een creatiever, duurzamer of gezonder item en waarom eigenlijk?

Dit artikel verder lezen in de app?



Indien gasten zichzelf hebben laten verleiden om voor de gezonde optie te gaan, is de kans op terugkomen in jouw restaurant groter dan bij een regulier gerecht. Helemaal wanneer dit “verassend” wordt beloond met een goede productervaring

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw gasten voor een gezond item kiezen?

1. It’s all in the name: kies de juiste naam voor je items
2. Faciliteren maar niet beleren: roep niet van de daken dat dit de gezonde keuze is
3. Promotie binnen je menu: bij de indeling en opmaak van je menu heb je veel invloed op waar mensen voor kiezen.

Wil je de uitgebreide versie van de tips ontvangen en precies weten hoe je deze moet toepassen? Schrijf je dan nu gratis in en check je mailbox!
www.acai-benelux.eu/wil-je-succes-behalen-met-gezonde-items-pas-dit-dan-toe/

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.