fbpx

Meer succes behalen met gezonde items: 3 tips

Vanzelfsprekend mag de gast bestellen wat hij/zij wil. Maar hoe verleid je deze naar een creatiever, duurzamer of gezonder item en waarom eigenlijk?

Dit artikel verder lezen in de app?



Indien gasten zichzelf hebben laten verleiden om voor de gezonde optie te gaan, is de kans op terugkomen in jouw restaurant groter dan bij een regulier gerecht. Helemaal wanneer dit “verassend” wordt beloond met een goede productervaring

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw gasten voor een gezond item kiezen?

1. It’s all in the name: kies de juiste naam voor je items
2. Faciliteren maar niet beleren: roep niet van de daken dat dit de gezonde keuze is
3. Promotie binnen je menu: bij de indeling en opmaak van je menu heb je veel invloed op waar mensen voor kiezen.

Wil je de uitgebreide versie van de tips ontvangen en precies weten hoe je deze moet toepassen? Schrijf je dan nu gratis in en check je mailbox!
www.acai-benelux.eu/wil-je-succes-behalen-met-gezonde-items-pas-dit-dan-toe/

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.