fbpx

DONUT WORRY

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DONUT WORRY

 

 

Zaterdag: 14-04-18

#TIP – Soms komt er een trend voorbij die het lukt om een klein stukje hemel op aarde te creëren. Wat dacht je namelijk van donuts gedrenkt in prosecco? We horen een koor op de achtergrond zingen bij elke imaginary hap die we nemen alsof je op een roze wolk zit. Het recept is heel makkelijk. Na het bakken kun je de donuts in een ‘proseccobadje’ dompelen gevolgd door een badje van bladgoud, gekleurde suikers of glitters. Een perfecte finishing touch. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.