fbpx

DO IT YOURSELF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DO IT YOURSELF

 

Zondag: 27-05-18

#TIP -“Do it yourself” is hot in de cocktail wereld; van huisgemaakte tonics, tot droog ijs en distilleren. Maar hoe doe je dit, en nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat je je gasten niet onbewust vergiftigd. Van geclassificeerd citrus sap en zelfgemaakte absinthe tot het kop-tot-staart-principe. Sap, overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Agavesiroop: you Hate it or you Love it.

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Deze ingedikte sap wordt veelal...

Hoe toegankelijk ben JIJ?

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Afgebeeld is Le Pain Quotidien...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!