fbpx

Tijd is ’t belangrijkste ingrediënt – De Rotterdamsche Oude

Tijd zorgt ervoor dat De Rotterdamsche Oude kaas zo uniek is en blijft. Het karakter, het uiterlijk en de uitgesproken smaak worden allemaal door tijd versterkt.

Download de TIPPR-app?



Er zijn twee Rotterdamsche Oude, eentje van 55 weken oud en eentje van 100 weken oud. Beide werden gekeurd bij de Superior Taste Awards. En met succes! Ze hebben namelijk beide drie van de drie sterren ontvangen, de hoogst mogelijke beoordeling! 

Twee punten oude Rotterdamsche kaas
De Rotterdamsche oude, beide (55 weken & 100 weken) hebben drie sterren van de Superior Taste Awards.

De basis van de kaas is heerlijke verse melk van Nederlandse koeien. De kwaliteit van deze melk zorgt mede voor de uitgesproken en unieke smaak van de Rotterdamsche Oude.

Op dit moment bestaat het assortiment uit kazen gerijpt tot 36 weken, 55 weken, 100 weken en een geitenkaas van 28 weken oud. 

Dit maakt De Rotterdamsche Oude, de ideale kaas voor ieder gebruiksmoment en perfect voor op de kaasplank.

Ervaar zelf wat tijd doet met De Rotterdamsche Oude kaas en neem contact op met outofhome@zijerveldfood.nl of bestel deze direct, klik hier

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.