fbpx

De perfecte koffie verkeerd in 1 min ?

Hoe heb je de perfecte koffie verkeerd in 1 min op het terras? Wil je weten hoe Strandpaviljoen C-side tijdwinst realiseert met Lattiz, klik hier.

Download de TIPPR-app?



Jouw gasten op het terras laten genieten van een cappuccino, koffie verkeerd met perfect melkschuim of latte art in je To Go cup?

Met het perfecte melkschuim van lattiz bedien je meer gasten tegelijkertijd. Door de snelheid kan je meer bestellingen verwerken en verkoop je meer.

“Gasten bestellen in dezelfde tijd dat ze hier zijn, niet één cappuccino of latte, maar twee of drie. Simpelweg, omdat hun drankjes sneller op tafel staan. Dankzij die enorme tijdswinst heb ik een veel hogere omzet.” Strandpaviljoen C-side. 

Duurzaam van koe tot kop – Lattiz

Met Lattiz serveer je perfect melkschuim in één druk op de knop. Zo maak je je gasten blij met hoge kwaliteit melkschuim, bespaar je tijd en verkoop je meer. Lattiz is een merk van FrieslandCampina en daarom ook gekoppeld aan hen duurzame missie. We streven ernaar om te leiden in duurzaamheid in onze hele supply chain:
• Duurzame melkveehouderij: 1/2 CO2 emissie gemiddelde wereldwijd.
• Duurzaam produceren & verpakken: 100% groene energie in productie.
• Duurzame Lattiz: 20% lagere CO2 voetafdruk.

Boost je business wel op een duurzame manier, wil je meer hierover lezen? Klik hier.

Vraag vrijblijvend een telefonisch gesprek aan voor meer informatie, klik hier.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.