fbpx

De passie voor horeca van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Het restaurant van mijn moeder was mijn speeltuin. Het is er met de paplepel ingegoten”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt waar haar passie voor het horeca vak vandaan in is gekomen en over de Aziatische invloeden die zij van haar moeder heeft overgenomen.

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg