fbpx

De Krekelburger – De Krekerij

Opvallende trends in de horeca: Gasten worden geprikkeld door verrassende culinaire ervaringen, en vragen meer en meer om nieuwe duurzame eiwitbronnen. Eiwitbommetjes met minimale milieu impact, ook wel krekels en sprinkhanen genoemd, vormen de unieke smaakexplosie van de toekomst. Probeer de krekelburger

Dit artikel verder lezen in de app?



De robuuste krekelburger heeft spraakmakend lekkere, diepe umami smaak. In de burger zijn de krekels zelf helemaal verwerkt en de vlezige burger structuur is afkomstig van tarwe-eiwit, favaboon en plantaardige vetten. 

Grab ‘m by the cricket, verrijk je menu en verras je gast met een spraakmakend lekkere burger van krekel. De toekomst is nu! Bestel hem op de website van De Krekerij.

Nieuwsgierig? Hop naar www.dekrijkerij.nl of neem contact op met Jasmijn de Vries via jasmijn@dekrekerij.nl of bel op 0683856451.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.