fbpx

Creatief met cocktailnamen

Humor en creativiteit zijn belangrijk in jouw horecazaak. Geef jouw signature dishes, zoals een cocktail bijvoorbeeld een naam. Het maakt het origineel, mensen raken nieuwsgierig en het is natuurlijk leuk om creatief te zijn.

Download de TIPPR-app?



“I don’t like mezcal, said no Juan ever”

Dat is de naam van het drankje op de foto bij de Streetfoodclub in Utrecht. Mensen raken benieuwd naar hoe het drankje eruit ziet en hoe het zal smaken.

Heb jij een speciale cocktail die niemand anders op de kaart heeft staan? Zorg ervoor dat juist deze eruit knalt. Maak het opvallend op de menukaart door de naam in een speciaal lettertype te zetten, voeg eventueel foto’s toe aan de menukaart en deel het op jouw Social Media. Wees creatief!

Decoreer het met iets opvallends, bijvoorbeeld met karamel zoals je op de foto ziet. Andere gasten op het terras wil dan weten welk drankje ze voorbij zagen komen omdat het eruit springt.

Inspiratie voor namen voor jouw cocktails:

  • Club Tropicana – Voor een tropische cocktail met kokos of ananas.
  • TIPPR’s Surprise – Voor de unieke cocktail op jouw kaart: “naam van jouw horecazaak + surprise. Als je de naam TIPPR’s Suprise gebruikt, komen wij natuurlijk de cocktail proeven!
  • Bibi’s Secret – Voor de favoriete cocktail van de bartender: “naam van de bartender + secret.
  • Kiss from a rose/Pink Lady – Voor de rode/roze cocktail op jouw kaart
  • Fruit & vurig water – Voor Poncha of een andere sterke cocktail.
  • Lime Crime: Mojito of Margarita
  • Passionfruit Party: P*rnstar Martini

Cocktails kan je nog verder personaliseren. Klik hier om te lezen hoe je dat kan doen.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.