fbpx

Corona in het land, wat nu?

‘Patient 0’ in Nederland is een feit… Maar wat nu?

Mensen worden waakzamer met wat ze wel of niet doen en dat kan gevolgen hebben voor de horeca.

Belangrijk is dat je vertrouwen uitstraalt naar je gasten om te voorkomen dat je wegblijf. Hoe doe je dat?

Pas de omgangsvormen aan en communiceer dat! Maak je personeel en gasten ervan bewust dat direct fysiek contact vermeden moet worden, elkaar niet direct een hand/kus/knuffel geven bijvoorbeeld. Maar zorg ook dat iedereen op de hoogte is dat er bijvoorbeeld in de elleboogholte geniest of gehoest moet worden om besmetting te voorkomen.

Kijk naar een bezorgoptie, als je die nog niet hebt. Hiermee kan je je gasten blijven met de lekkerste gerechten maar dan bij hun thuis, waar zij zich minder kwetsbaar voelen.

Profileer jezelf als een onderneming die hygiëne echt als prioriteit ziet op momenten als dit. Zorg voor handgel bij de deur, op tafel, in de wc’s, op de bar etc. Of bied natte doekjes aan waarmee je gasten dingen kunnen reinigen indien de ze dit zelf prettig vinden.

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.