fbpx

Cocktail Corona Sunrise

Onlangs plaatste we een bericht over TikTok voor jouw horecazaak. TikTok kan niet alleen helpen bij het bereiken van een grotere doelgroep en nieuw personeel, maar ook ter inspiratie kan je op TikTok terecht. Er komen regelmatig nieuwe recepten voorbij. Zo ook de Corona Sunrise! 

Download de TIPPR-app?Het speciaalbiertje Corona heeft misschien door de pandemie wel een nog grotere naamsbekendheid gekregen. Hoe leuk is het om met dit drankje dan ook een nieuwe cocktail op de kaart te zetten. 

Het lijkt misschien op de cocktail Tequila Sunrise, en daar heeft het ook zeker wat weg van als je kijkt naar de ingrediënten. 

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 1 flesje corona 
  • Scheutje tequila 
  • Scheutje jus d’orange 
  • Scheutje grenadine 

Hoe maak je de Corona Sunrise? 

Het is eigenlijk een cocktail voor thuis omdat er eerst een slokje uit de Corona gedronken moet worden. Je kan de gast bijvoorbeeld dit zelf laten doen of je giet er zelf wat uit.

Je moet ervoor zorgen dat de hals van de Corona leeg is. Hier schenk je dan een scheut tequila bij, een scheut jus d’orange en grenadine. Maak de corona af met een limoen of citroen ter garnering.

Als jouw zaak het toelaat zou je ook kannen kunnen vullen met corona sunrise. Zo kan je een grote cocktail maken voor meer personen en hoef je de corona ook niet eerst leeg te gieten. Heerlijk drankje voor op jouw terras en ook nog eens vernieuwend! 

Foto credits: Sour & Soul

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.