fbpx

CLICK & COLLECT met TIPPR.SHOP

Met de TIPPR.SHOP kan je online direct je producten presenteren en verkopen binnen 5 minuten. De consument betaalt via de SHOP voor de producten en haalt ze op bij jouw zaak. Ook wel bekend als click & collect tegenwoordig!

– TIPPR.SHOP –

Je eigen webshop binnen 5 min.

Wat krijg je met een TIPPR.SHOP?

 • Gratis webshop
 • Eigen url
 • Eigen QR-code
 • Personalisatie optie
  • Eigen producten toevoegen
  • Integreren in je website
  • Toevoegen van je eigen logo

Open gratis een TIPPR.SHOPHoe maak ik een SHOP aan?

1.     Klik hier en activeer je SHOP

2.     Registreer je bedrijfsgegevens

3.     Registreer je factuurgegevens

4.     Valideer het registratieproces (TIPPR checkt of alle gegevens correct zijn ingevoerd)

Binnen 24 uur valideert TIPPR je SHOP. Indien je SHOP is goedgekeurd kan je producten verkopen. Voor horecaondernemers is er een selectie van producten toegevoegd. Indien je zelf producten wilt toevoegen kan dit via “Jouw TIPPR shop personaliseren” hier kan je een eigen logo toevoegen en 20 eigen producten.

TIPPR.SHOP ONTZORGT DE ONDERNEMER

Hoe werkt de SHOP?

De consument bestelt een product en betaalt het direct. Na betaling ontvangt de consument direct een sms met een QR-code. Tegelijk ontvangt de ondernemer ook een bevestiging via de mail. 

De consument gaat op de afgesproken tijd het product ophalen. Indien de indicatietijd niet uitkomt kan de ondernemer deze afspraak nog aanpassen door de consument een berichtje te sturen of te bellen.

Indien de consument het product komt ophalen scant de ondernemer de QR-code. Of de ondernemer autoriseert via mijn.tippr.shop een collega om het product te scannen. Na het scannen bevestigt de ondernemer dat de overdracht is voldaan. Indien deze voldaan is, wordt de betaling twee keer per maand uitgekeerd namelijk op de 14de en de 28ste van de maand. 

De SHOP is zo ontwikkeld dat je geen kosten hebt als je geen omzet hebt. De enige kosten die berekend worden zijn de administratiekosten per order van 5% en indien je gebruik maakt van het personaliseren komt er 25 euro per maand bij. Deze kosten worden alleen in rekening gebracht als er omzet wordt gegenereerd.

De horeca heeft een stapje voor omdat we met TIPPR in deze branche zijn begonnen. We willen namelijk een collectief voor de ondernemer zijn waarbij we elkaar versterken. Klik hier voor meer informatie over de horecamogelijkheden 

ALS JIJ HET NIET VERKOOPT, KOOPT EEN CONSUMENT HET BIJ EEN ANDER!

Aan de slag?Hoe werkt de TIPPR.SHOP voor de ondernemers

Demo TIPPR.SHOP

Klik op de de QR-code of scan de code om een demo shop te bekijken.

Demo TIPPR Shop


Jouw leverancier activeren?

Leveranciers kunnen zich via de www.mijn.TIPPR.nl aanmelden zodat hun producten beschikbaar worden in de TIPPR.SHOP. Vervolgens kan de horecaondernemer gratis een SHOP aanmaken en de producten verkopen die de leverancier beschikbaar heeft gesteld via de TIPPR-app. Samen sterk aan het werk.

Voor meer leverancier informatie, klik hier!

Hoe werkt het voor de consument

Wanneer een consument iets wil bestellen scant de consument de QR-code of gaat deze naar jouw unieke website en besteld daar de producten. De webshop werkt voor als volgt:

 • Stap 1: Selecteer je producten;
 • Stap 2: Maak een account aan;
 • Stap 3: Valideer je telefoonnummer;
 • Stap 4: Betaal via Ideal of creditcard;
 • Stap 5: Ontvang een SMS & e-mail met QR- code;
 • Stap 6: Ga naar de bijbehorende horecazaak en haal het product op

Zodra er betaald is ontvangt de gast een QR-code via SMS & e-mail. Met deze QR-code kan de consument de bestelde producten ophalen bij de horecazaak.

De order wordt via mijn.TIPPR.SHOP geregistreerd als betalingen. Om de verkopen via de webshop juridisch mogelijk te maken wordt de verkoop verwerkt door TIPPR. Maandelijks op de 14de en 28ste worden alle orders tot aan de vorige uitbetaling verwerkt.

Waarom een TIPPR.SHOP?

 • Extra omzet;
 • Direct verkopen, meenemen en afhalen;
 • Groter inkoopvolume;
 • Nieuwe gasten werven;
 • Hogere retentie, herhaal bezoeken;
 • Hogere gemiddelde besteding;
 • Meer zichtbaarheid;
 • Direct samenwerken met producenten.

Om de kosten van de TIPPR.SHOP zo laag mogelijk te houden rekenen wij slechts 5% administratiekosten. Deze gebruiken we om de financiële transacties te verwerken. De TIPPR.SHOP is niet ons verdienmodel maar we verdienen aan de leveranciers die producten beschikbaar maken in de TIPPR app voor de SHOP. #samensterkVragen & Antwoorden

Horeca – Overige

De keuze is geheel vrijblijvend. Door het aanbieden van horeca-producten online kan er extra omzet en traffic gegenereerd worden. Doordat dit onderdeel van je bedrijfsvoering is zal het geen extra werk kosten.

Iedere shop zien we als een unieke afzet locatie, ter controle van de gegevens vragen wij even geduld om alles goed te keuren.

Zodra de leveranciers producten online beschikbaar heeft gesteld, kan de horecaondernemer direct de producen toevoegen aan de webshop.

Horeca – Gasten

Ja, je kan met de camera van een telefoon of tablet de QR-code scannen. Als horeca-ondernemer geef je wel eerst je medewerkers de mogelijkheid om producten mee te geven door middel van het scannen. Daarom is het nodig om de app te downloaden om producten goed te keuren in de TIPPR.SHOP.

Nee, het is niet nodig voor gasten om de TIPPR-app te downloaden, zij hoeven alleen een QR-code te scannen. Met de QR-code gaan ze direct naar de shop van de horecaondernemer en kunnen ze een bestelling plaatsen

Meer willen weten over de TIPPR.SHOP?

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Berging Brouwerij: Private Label bier, frisdrank & gedistilleerd

Als horecaondernemer wil je elke dag fans creëren voor jouw onderneming. Bij Berging Brouwerij denken ze met je mee en kan er samen iets...

Zeg ja tegen Tortilla

Nacho’s komen in alle vormen en maten. Met gehakt, uit de oven, met kaas, met jalapeños en ga maar door! Daarnaast kunnen de andere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!