fbpx

Choctail Chocolate Espresso Martini – Mozart Walraven Sax

Chocolade is een van de meest geliefde smaken ter wereld! Ooit wel is van een choctail gehoord? Een cocktail alleen dan van chocolade. De choc van CHOColade en tail van cockTAIL. Hoe leuk klinkt dit? Een heerlijke choctail op jouw menukaart is een goede toevoeging voor jouw gasten!

Download de TIPPR-app?



Een choctail is gevuld met chocolade likeuren. Deze kunnen overigens ook puur gedronken worden. De zogeheten choctails kunnen worden ingezet als feestelijk dessert om te drinken of ‘on the side’ bij de koffie.

Benieuwd naar de choctail Chocolate Espresso Martini van Mozart Walraven Sax?

Ingrediënten

  • 4 cl Mozart Chocolate Liqueur
  • 3.5 cl koude espresso
  • 2.5 cl vodka
  • Decoratie: koffieboontjes

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten met ijsblokjes in een cocktailshaker.
  2. Doe wat ijsblokjes in een glas
  3. Zeef de choctail erin
  4. Top de cocktail af met wat koffieboontjes.

Makkelijk toch? Een super leuke en lekkere toevoeging op jouw kaart!

Deze originele Mozart chocolade likeur is een chocolade mélange van de allerbeste soort.

Bij de bereiding worden alleen de hoofdingrediënten van chocolade likeur gebruikt, zoals cacao, vanille, suiker, melk en vruchtendistillaten. Mozart bestaat enkel uit natuurlijke producten.

Bij het dessert kan je ook de meest fantastische smaakexplosies creëren. Een zoet dessert met een zoet drankje kan elkaar mooi versterken en aanvullen. De chocolade likeur van Mozart is lekker bij een tiramisu.

Laat je gasten de romige melkchocolade sensatie, een delicaat van smeltende verwennerij ervaren.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.