fbpx

Choctail Chocolate Espresso Martini – Mozart Walraven Sax

Chocolade is een van de meest geliefde smaken ter wereld! Ooit wel is van een choctail gehoord? Een cocktail alleen dan van chocolade. De choc van CHOColade en tail van cockTAIL. Hoe leuk klinkt dit? Een heerlijke choctail op jouw menukaart is een goede toevoeging voor jouw gasten!

Download de TIPPR-app?



Een choctail is gevuld met chocolade likeuren. Deze kunnen overigens ook puur gedronken worden. De zogeheten choctails kunnen worden ingezet als feestelijk dessert om te drinken of ‘on the side’ bij de koffie.

Benieuwd naar de choctail Chocolate Espresso Martini van Mozart Walraven Sax?

Ingrediënten

  • 4 cl Mozart Chocolate Liqueur
  • 3.5 cl koude espresso
  • 2.5 cl vodka
  • Decoratie: koffieboontjes

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten met ijsblokjes in een cocktailshaker.
  2. Doe wat ijsblokjes in een glas
  3. Zeef de choctail erin
  4. Top de cocktail af met wat koffieboontjes.

Makkelijk toch? Een super leuke en lekkere toevoeging op jouw kaart!

Deze originele Mozart chocolade likeur is een chocolade mélange van de allerbeste soort.

Bij de bereiding worden alleen de hoofdingrediënten van chocolade likeur gebruikt, zoals cacao, vanille, suiker, melk en vruchtendistillaten. Mozart bestaat enkel uit natuurlijke producten.

Bij het dessert kan je ook de meest fantastische smaakexplosies creëren. Een zoet dessert met een zoet drankje kan elkaar mooi versterken en aanvullen. De chocolade likeur van Mozart is lekker bij een tiramisu.

Laat je gasten de romige melkchocolade sensatie, een delicaat van smeltende verwennerij ervaren.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.