fbpx

Chocolade Oesters met Valentijn

[rev_slider alias=”horeca”]

 

Oesters niet Zout maar Zoet:

Oesters en Valentijn zijn de perfecte voedingsbodem voor liefde en romantiek. Alleen houden niet alles gasten van de zilte smaak van Oesters. Als uitbreiding op het Nature-assortiment introduceert Dobla nu de chocolade-oesterkop en -deksel voor een opwindende, verrassende en ware overgave aan de chocoladesmaakervaring. Er zijn 12 complete chocolade-oesters in een Dobla-verpakking: de traditionele dozijn oesters maar dan gemaakt van chocolade.

1.  Hoewel het er misschien echt uitziet, zijn de Dobla-oesterschelpen echt gemaakt van chocolade en kunnen ze in zijn geheel worden gegeten.
2. De chocoladekoppen zijn ideaal om te vullen met de creatie van chef-koks en om als dessert te dienen. Ze voegen een opwindend verrassingseffect toe: je kunt ook de schelpen eten!
3. Op basis van de grootte van een echte oester, gemaakt van witte chocolade met een tweekleurige kleurenspray (100% natuurlijke kleur) voor een realistisch effect.
4. Er zijn talloze zoete en hartige mogelijkheden om het te serveren.
5. Ook mogelijk om te serveren in combinatie met de Dobla Pearl en / of Chocolade citrusvruchtenbekers en -deksels om de heerlijke chocoladebelevenis te voltooien.

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld DOBLA in en druk op opslaan. De artikels over de Oester verschijnt in je scherm. Binnenkort te verkrijgen via de groothandel maar nu al aan te vragen via tippr-app.

 

 

              

 

[yotuwp type=”videos” id=”UIDT1vB5LPE” player=”showinfo=0&rel=0″]


 

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.