fbpx

CHEERS TO 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 31-12-17

#TIP – Tijd voor feest, want de laatste dag van het jaar is aangebroken. De oliebollen zijn gebakken en de sterretjes, vuurwerk en je feest outfit liggen klaar. Maar ben je vergeten je champagne op tijd koud te zetten? No stress! Doe de flessen in een bak met water en ijsblokken en voeg keukenzout toe aan het water. Het zout zorgt ervoor dat de champagne sneller koelt. Dan ben je nog mooi op tijd om de kurk eraf te knallen om 12 uur. Cheers! – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.