fbpx

Breid je vega(n) menu uit

Vega of vegan is bijna niet meer weg te denken, alhoewel de trend nog steeds groeiende is, is hij nu groter dan ooit tevoren. Het is zelfs zo hip dat je niet gek moet opkijken als zelfs niet vegetariërs of veganisten hier een maaltijd van mee pikken. Waar er normaal een broodje carpaccio besteld wordt, worden anderen ook nieuwsgierig naar de mooie en lekkere creaties die verschijnen op het vega(n) menu.

Breid je opties hierin dan ook uit! Meer en meer mensen willen dit proberen, proeven en ervaren, al dan niet of zij ook deze levensstijl hebben overgenomen.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn:
– Kijk hoe je jouw bestaande gerechten kan omtoveren tot een vega(n) versie. Vaak kan je vlees vervangen door champignons, aubergines of een andere ‘vlezige’ groenten.
– Daarnaast kan je je verdiepen in de groentekeukens, beter bekend als; de Thaïse -, Indische -, Israëlische – of Libanese keuken.
Het is ook belangrijk om ook deze gerechten er zo visueel aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Ook je vega(n) gerechten mogen Instagrammable zijn.
– Vega(n) gerechten zouden echter niet alleen quinoa salades of soepen te zijn, comfort food kan ook omgetoverd worden tot een vleesloze – en/of lactosevrije maaltijden.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: entreemagazine.nl

https://social.tippr.nl/breid-je-vega-n-menu-uit

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg