fbpx

Breid je vega(n) menu uit

Dit artikel verder lezen in de app?Vega of vegan is bijna niet meer weg te denken, alhoewel de trend nog steeds groeiende is, is hij nu groter dan ooit tevoren. Het is zelfs zo hip dat je niet gek moet opkijken als zelfs niet vegetariërs of veganisten hier een maaltijd van mee pikken. Waar er normaal een broodje carpaccio besteld wordt, worden anderen ook nieuwsgierig naar de mooie en lekkere creaties die verschijnen op het vega(n) menu.

Breid je opties hierin dan ook uit! Meer en meer mensen willen dit proberen, proeven en ervaren, al dan niet of zij ook deze levensstijl hebben overgenomen.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn:

  • Kijk hoe je jouw bestaande gerechten kan omtoveren tot een vega(n) versie. Vaak kan je vlees vervangen door champignons, aubergines of een andere ‘vlezige’ groenten.
  • Daarnaast kan je je verdiepen in de groentekeukens, beter bekend als; de Thaïse -, Indische -, Israëlische – of Libanese keuken.
    Het is ook belangrijk om ook deze gerechten er zo visueel aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Ook je vega(n) gerechten mogen Instagrammable zijn.
  • Vega(n) gerechten zouden echter niet alleen quinoa salades of soepen te zijn, comfort food kan ook omgetoverd worden tot een vleesloze – en/of lactosevrije maaltijden.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: entreemagazine.nl

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Gastenregistratie, bespaar tijd

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Sinds 10 augustus is het...

Het wordt weer winterterras-tijd

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app De regels voor een winterterras...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!