fbpx

Breid je vega (n) menu uit

Vega of vegan is bijna niet meer weg te denken, alhoewel de trend nog steeds groeiende is, is hij nu groter dan ooit tevoren.

Het is zelfs zo hip dat je niet gek moet opkijken als zelfs niet vegetariërs of veganisten hier een maaltijd van mee pikken. Waar er normaal een broodje carpaccio besteld wordt, worden anderen ook nieuwsgierig naar de mooie en lekkere creaties die verschijnen op het vega(n) menu.

Dit artikel verder lezen in de app?



Breid je opties hierin dan ook uit! Meer en meer mensen willen dit proberen, proeven en ervaren, al dan niet of zij ook deze levensstijl hebben overgenomen.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn:

  • Kijk hoe je jouw bestaande gerechten kan omtoveren tot een vega(n) versie. Vaak kan je vlees vervangen door champignons, aubergines of een andere ‘vlezige’ groenten.
  • Daarnaast kan je je verdiepen in de groentekeukens, beter bekend als; de Thaïse -, Indische -, Israëlische – of Libanese keuken.
    Het is ook belangrijk om ook deze gerechten er zo visueel aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Ook je vega(n) gerechten mogen Instagrammable zijn.
  • Vega(n) gerechten zouden echter niet alleen quinoa salades of soepen te zijn, comfort food kan ook omgetoverd worden tot een vleesloze – en/of lactosevrije maaltijden.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: entreemagazine.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.