fbpx

Bio rabarber – fritz-spritz

Fritz-kola is een Duits frisdrankmerk. Sinds 2003 brengt dit bedrijf vanuit Hamburg frisdranken op de markt. Fritz-kola maakt gebruik van plantaardige producten en natuurlijke aroma’s.

Dit artikel verder lezen in de app?



Deze verfrissende bio rabarber van fritz-spritz is gemaakt van 40% versgeperste rabarbersap. De spritz lijn van fritz-kola hebben geen toevoegingen en zijn biologisch. Rabarbersap is eigenlijk een groentesap maar zoals fritz-kola zelf zegt ‘trotzdem ein wahres Früchtchen’, door de frisse en zoete smaak past het perfect tussen de frisdranken. Het is zelfs bijna niet meer weg te denken uit het frisdrankenschap.

Fritz-kola werk uitsluitend met ingrediënten waarbij kwaliteit gegarandeerd prioriteit nummer 1 is. Deze Bio rabarber fritz-spritz is zonder enige kunstmatige toevoeging gebrouwen. Puur natuurlijke kleur- en smaakstoffen, en dat proef je!

Op deze manier kan jij jouw gasten een heerlijk verfrissend drankje aanbieden op een verantwoorde manier.

Ingrediënten:
water, biologisch rabarbersap (40%), biologische rietsuiker, kooldioxide, biologisch vlierbessensap.

Voor meer informatie ga naar www.fritz-kola.nl of neem contact op met soufiane.bellil@fritz-kola.com 

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.