fbpx

Contact

Dagelijks zijn we met het TIPPR-team opzoek naar TIPPS om de horeca te inspireren. Heb je tipps of vragen dan kan je ons altijd benaderen of bezoeken in het TIPPR-house. Stuur gerust een Whatsappje naar de founder Colin Westerwoudt of bel naar 020-26.19.111.

Wij staan je graag te woord

Dagelijks zijn we met het TIPPR-team opzoek naar TIPPS om de horeca te inspireren. Heb je tipps of vragen dan kan je ons altijd benaderen of bezoeken in het TIPPR-house.

Stuur gerust een Whatsappje naar de founder Colin Westerwoudt of bel naar 020-26.19.111.

Offline needs online
& online needs offline
in de b2b

Founder TIPPR – Colin Westerwoudt

Wil je meer informatie hoe je in contact kan komen met de horeca?

Graag nemen we je mee in de mogelijkheden hoe je in met behulp van Social & Digital Selling je sales organisatie kan optimaliseren.

Met een TIPPR abonnement vergroot je al vanaf 45 euro per maand je bereik in de horeca. Direct registreren? Ga naar www.mijn.tippr.nl Of vul onderstaande formulier in.

Het TIPPR-house

Het TIPPR house bevindt zich écht in het hartje van Amsterdam. Onze plek bevindt zich op het Universiteitskwartier tussen de Amstel en de Wallen én is de geboortegrond van de UVA.

We bevinden ons in het gebiedt met de grootste horeca dichtheid van Nederland waar we ons dagelijks weten te inspireren voor en door de horeca.

Vendelstraat 7
1012 XX Amsterdam

020 – 261 911 1
emma@tippr.nl

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Download de TIPPR app

©TIPPR B.V. – KvK: 68452802 – Btw: 857450943B01 – Algemene voorwaarden B2BRetouren TIPPR.SHOP

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.