fbpx

Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm

Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij aanzienlijk lagere temperatuur. Daardoor wordt de rooksmaak subtiel in plaats van dominant. Uitsluitend eik en beuk rook mot wordt gebruikt.

Download de TIPPR-app?Bawykov is nog echt 100 % ambachtelijk koud gerookte zalm naar het recept van SVH Meesterkok Rien Heemskerk. Al meer dan 25 jaar wordt de Bawykov zalm gerookt, en vindt zijn weg naar exclusieve restaurantkeukens in Nederland.

Bawykov is nog een van de laatste kleine echt ambachtelijke rokerijen in Nederland, en geen grote productie rokerijen zoals bijna alle andere rokerijen. De meeste gerookte zalm komt tegenwoordig helaas allemaal uit een paar zeer grote productie rokerijen.

Bawykov werkt anders, en dat zie je, en dat proef je!

Chefs kiezen bewust voor Bawykov zalm als ze gerookte zalm op de menu kaart plaatsen. Bawykov levert met name hele zalm zijdes van circa 1 kilo aan de Horeca. Top gerookte zalm kan al afgenomen worden voor een acceptabele Horecaprijs.

Neem contact met Bawykov op voor een speciale Horecaprijs en de leveringsvoorwaarden. Levering kan door heel Nederland, al vanaf 3 zijdes (de prijzen op de Bawykov website zijn consumentenprijzen).

Klik hier voor meer informatie, bel naar +31655375908 of mail naar bestellingen@bawykovzalm.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.