fbpx

ALLE BITTERBALLEN VERZAMELEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 25-11-17

#TIP – Hij is niet weg te denken uit de Nederlandse borrelcultuur, de bitterbal. De gefrituurde snack gevuld met ragout is al jaren oud, maar vandaag de dag nog steeds terug te vinden op bijna elke snackkaart. Wil je toch onderscheid maken met het serveren van jouw bitterbal? Experimenteer met de vulling! Denk bijvoorbeeld aan een ragout van wild vlees, schelpdieren of een vega variant gevuld met puree van biet en pompoen. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app
fotocredit: culy

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.