fbpx

Actieve houtskool: Function in Food

Dit artikel verder lezen in de app?Waarom het ‘actief’ heet? Dat is omdat het op een speciale manier verwerkt is. Misschien ken je het wel al van de scrubs, tandpasta en gezichtsmaskers, maar het is nu dus ook terug te vinden in eten!

De horeca begint hier stilletjes aan op in te spelen. De unieke en tegenstijdige kleur van het product brengt ergens ook zijn voordeel mee. In een zee van groene sapjes springt de zwarte eruit. Een zwart soft ijsje zorgt voor verwondering en geeft gasten het gevoel dat ze iets bijzonders in handen krijgen, het wordt ‘instagrammable’.

Maar waarom moeten we het nu eigenlijk eten?
Sommigen beweren dat hun concentratievermogen omhooggaat wanneer ze actieve kool drinken in de ochtend. Heb jij veel business gasten die ’s ochtends vroeg even snel langs het buffet lopen om daarna naar hun eerste meeting te gaan? Zet naast jus d’orange, een zwarte smoothie of sapje neer! Misschien wel handig om de voordelen ervan te communiceren want anders schrikt het wellicht alleen maar af.

Actieve kool kan ook helpen tegen katers. Het bekommert zich namelijk om de toxische stoffen in ons lichaam, die er op hun beurt voor zorgen dat we ons slecht voelen. Wellicht interessant om aan je brunchkaart van zaterdag toe te voegen, voor de Millenials die het vrijdag weer laat hebben gemaakt.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Koffie trend: Slow-koffie

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Ook wel filterkoffie genoemd.

Hoe maak ik de beste Food foto’s?

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app We weten als geen ander...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!