fbpx

Aanbetaling op reserveringen

Dit artikel verder lezen in de app?



Door de huidige maatregelen moet de horeca zijn tafelindeling aanpassen en bijna halveren om zo per gast de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven. De Koninklijke Horeca Nederland heeft nu ook gecommuniceerd dat de horeca enkel met reserveringen mag werken. 

Er heerst een reële angst dat gasten bij meerdere restaurants een reservering maken en op de avond zelf kijken waar ze zin in hebben. Dit is iets wat in een normale tijd niet fijn zou zijn maar nu al helemaal niet. Je mag minder tafels inzetten door de afstandsregel dat wanneer daar een no-show tussenzit het al helemaal niet fijn is.

Daarom het idee om met aanbetalingen te gaan werken. Dit is een vorm van voor-financiering maar ook een garantie dat je gast wel op komt dagen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Download de app om onze blog over reserveringssystemen te lezen!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.