fbpx

Aanbetaling op reserveringen

Door de huidige maatregelen moet de horeca zijn tafelindeling aanpassen en bijna halveren om zo per gast de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven. De Koninklijke Horeca Nederland heeft nu ook gecommuniceerd dat de horeca enkel met reserveringen mag werken. 
Er heerst een reële angst dat gasten bij meerdere restaurants een reservering maken en op de avond zelf kijken waar ze zin in hebben. Dit is iets wat in een normale tijd niet fijn zou zijn maar nu al helemaal niet. Je mag minder tafels inzetten door de afstandsregel dat wanneer daar een no-show tussenzit het al helemaal niet fijn is.
Daarom het idee om met aanbetalingen te gaan werken. Dit is een vorm van voor-financiering maar ook een garantie dat je gast wel op komt dagen.
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Lees onze blog over Reserveringssystemen hier!

https://social.tippr.nl/aanbetaling-op-reserveringen

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg