fbpx

A CROISSANT A DAY..

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Dinsdag: 30-01-18

#TIP – In Amerika brengen ze op 30 januari elk jaar een ode aan het heerlijke Franse broodje; de croissant. Dat is meer dan terecht aangezien de croissant enorm veelzijdig kan zijn. In Australië lopen ze hier al op voor bij The BAM BAM Bakehouse bijvoorbeeld, en gebruiken ze croissantjes als basis voor hamburgers, sandwiches en gebakjes. Wil je met jouw horecabedrijf in Nederland een voorloper zijn op deze trend? Zet dan een paar croissant-creaties op je menu! Bijvoorbeeld de red-velvet croissant of een croissant met blauwe alg. Het wordt sowieso een Instragramhit! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app fotocredits: Bam Bam Bakehouse

 

  


 

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.