fbpx

KOEKJE ERBIJ?!

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 22-11-17

#TIP – Het is zo een ongeschreven regel waarop je stiekem toch altijd hoopt. Iets lekkers naast je kopje koffie! Bijna elke horecagelegenheid serveert een kleine zoetigheid naast de warme drank. Een tip om je als horecazaak te onderscheiden van de andere zaken is om je gasten te verrassen met een huisgemaakt lekkernijtje. Van bolletje ijs, kokosmacroon tot spekkoek. Bedenk iets eigen en je krijgt gegarandeerd een hoop credits! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.