fbpx

KOEKJE ERBIJ?!

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 22-11-17

#TIP – Het is zo een ongeschreven regel waarop je stiekem toch altijd hoopt. Iets lekkers naast je kopje koffie! Bijna elke horecagelegenheid serveert een kleine zoetigheid naast de warme drank. Een tip om je als horecazaak te onderscheiden van de andere zaken is om je gasten te verrassen met een huisgemaakt lekkernijtje. Van bolletje ijs, kokosmacroon tot spekkoek. Bedenk iets eigen en je krijgt gegarandeerd een hoop credits! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.