fbpx

4 Sushi trends

Ben je klaar met de standaard sushi op de kaart en wil je de good old sushi eens een andere look geven? Lees dan snel verder over de 4 trends die wij verzameld hebben.

Download de TIPPR-app?



Sushi donut

Dezelfde ingrediënten, andere look en misschien daarom wel nog iets lekkerder? Foodblogger Sam Murphy wilde voor de nationale donutdag iets aparts verzinnen en bedacht deze vegan sushi-donut.

Het resultaat is een stapel kleurrijke en supergezonde donuts. Het is eigenlijk gewoon sushi in de vorm van een donut. Heel simpel, maar wel een lust voor het oog en een genot voor de maag.

Sushi pizza

We houden van pizza én van sushi, dus waarom zouden de the best of both worlds niet combineren tot een mooi gerecht? Zelfde ingrediënten, andere look. Super lekker en een topper op Instagram.

Sushi pizza

Sushi burger

Nadat we kennis hebben mogen maken met de avocado burger (die het al erg goed doet op de social media) kwam er nog een nieuwe burger in town. De sushi burger is gearriveerd en ziet er erg goed uit.

Hij zal niet veel anders smaken, maar door zijn nieuwe looks geeft het wel iets extra’s en daarom zeker leuk om hier mee te experimenteren.

Sushi burger

Sushi mozaïek

De nieuwste trend is sushi mozaïek. Het enige wat je hoeft te doen is de sushi te maken, deze in een vierkant in een (houten) bakje of op een mooi bord te leggen en ze in een mooi patroon neer te leggen.

Doordat je ze gedecoreerd in een patroon legt, creëer je een soort mozaïekpatroon. Het ziet er super mooi uit en is dus absoluut Instagrammable.

Sushi Mozaïek

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg