fbpx

365 HORECAVA

 

 

Zondag: 1-10-17

#TIP – Foutjes kunnen altijd gebeuren, waar dan ook. Probeer eens een creatieve manier te bedenken om te compenseren! Je kunt het misschien een humoristische twist geven door een oorkonde te maken. Het wordt zo met een lach en een knipoog opgelost. Zo komen de gasten vast en zeker weer terug! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

 

Laatste artikelen

no waste dag

Waste is een breed begrip dus denk aan bedrijfseconomische redenen: kostenbesparing, efficiency, milieuredenen, bijdrage verlaging uitstoot CO2, pr-redenen, maatschappelijke verantwoording maar ook HR-redenen zoals...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.