fbpx

365 HORECAVA

 

 

Zondag: 1-10-17

#TIP – Foutjes kunnen altijd gebeuren, waar dan ook. Probeer eens een creatieve manier te bedenken om te compenseren! Je kunt het misschien een humoristische twist geven door een oorkonde te maken. Het wordt zo met een lach en een knipoog opgelost. Zo komen de gasten vast en zeker weer terug! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

 

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.