fbpx

365 DAGEN WILD

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – 365 DAGEN WILD: Het wildseizoen komt er weer aan maar eigenlijk kan je wild het hele jaar op de kaart zetten. Denk er eens over na of probeer eens om wild op een niet-klassieke manier te bereiden. De gasten van tegenwoordig zijn onwijs kritisch en weten meer van voedsel dan ooit tevoren. Gasten willen nu meer verrast worden dan ooit. In bijna alle restaurants zie je vaak dezelfde wildgerechten op de kaart staan. De welbekende hertenbiefstukken tot gekonfijte eendenbouten. Verras je gasten eens met gekonfijte fazantendij of gepekeld wildzwijn. Of kies voor andere garnituren dan een stoofpeertje of zware sauzen. Met frisse elementen, zoals een tzatziki en in limoen gemarineerde komkommer, creëer je een supergave smaakbeleving. En je houdt het licht en fris, zodat je gasten nog ‘ruimte’ overhouden voor een dessert.

Je kan ook eens extra je creativiteit laten werken, om dat echte wow-effect aan tafel te kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door tijd te steken in de presentatie van gerechten. Denk aan eetbaar mos van gemalen gehakt, of aan boomschors. Hoe mooier het bord, des te eerder wordt jouw gerecht gedeeld op social media. Dat is de beste gratis reclame die er is!

Check de tippr.app om meer te lezen over ‘365 WILD” of lees de blog op www.tippr.nl/blog, link in de bio!

@wildvanwild, @nevenfood, @biezefood

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld GASR in en druk op opslaan. Het artikel over de gastbeleving verschijnt in je scherm.

 

  

 


 

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.